A Prostenal® MAX olyan hatóanyagokat tartalmaz (törpepálma, csalán, cink), amelyek támogatják a prosztata és a húgyutak megfelelő működését.
A hagyományosan alkalmazott növényi kivonatok és a legfrissebb tudományos eredmények ismerete alapján fejlesztették ki.

A készítmény magas minőségét a következők biztosítják:

  • A hatékony alapanyagok feldolgozásának egyedi módja,
  • Az idők során már bizonyított megbízható gyártó minőségi garanciája,
  • A terméket a gyógyszeripari minőségbiztosításban alkalmazott GMP-tanúsítvánnyal rendelkező gyártó gyártja.

A Prostenal® MAX hatóanyagai révén már napi egy tablettával hozzájárul prosztatája egészséges működéséhez!

A Prostenal® alkalmazása hosszú távon javasolt a prosztata egészségének megőrzése céljából, ezért azt javasoljuk hogy minimum 2-3 hónapon át folyamatosan használja.

A Prostenal® MAX étrend-kiegészítő, növényi kivonatok (törpepálma és csalán), valamint a cink kombinációja. Egyelőre nincsenek ismert kölcsönhatások, de azt javasoljuk, hogy konzultáljon kezelőorvosával a Prostenal® MAX bevétele előtt, ha  gyógyszert szed.

A Prostenal® MAX étrend-kiegészítő, melynek egyelőre a megadott dózisban alkalmazva nincsenek ismert mellékhatásai. Mindazonáltal tanácsos a Prostenal® MAX-ot folyadékkal és étellel bevenni, hogy elkerülje a ritka, mégis lehetséges gyomorproblémákat.

A Prostenal® MAX nem tartalmaz cukrot vagy más szacharidot.

Igen. A törpepálma segíti a vizelést és a férfiak egészséges reproduktivitását, illetve hozzájárul a prosztata egészséges működéséhez. A cink hozzájárul a vér megfelelő tesztoszteron szintjének fenntartásához, szerepet játszik a termékenység és szaporodás folyamataiban.